In de pers: ANGELI hairstyling sluit zich aan bij Haarwensen

31 Januari, 2012 01:52

EDE - Kapsalon ANGELI hairstyling is aangesloten bij Stichting haarwensen. Deze stichting laat natuurgetrouwe kinderpruiken maken van gedoneerd haar. De pruiken zijn bedoeld voor zieke en herstellende kinderen. Via ANGELI hairstyling kan iedereen zijn of haar lange lokken doneren.

Astrid de Jager, eigenaresse van ANGELI hairstyling, is blij met de contacten met de Stichting Haarwensen. "Zieke en herstellende kinderen zijn kwetsbaar. Een hoofd zonder haar maakt hun kwetsbaarheid groter. Hoofddoekjes en petjes bieden geen goede oplossing. Gelukkig is de kaalheid van tijdelijke duur. In de tussentijd zijn kale kinderen enorm geholpen met een op maat gemaakte pruik. Een pruik van mensenhaar is niet van echt te onderscheiden."

Stichting Haarwensen is opgericht door Yvonne de Boer, kapster in het AMC in Amsterdam. Dankzij sponsors uit het bedrijfsleven kan de stichting jaarlijks 150 tot 200 kinderen een pruik geven. Astrid de Jager: "Zieke kinderen leveren al zoveel in. Sporten, buiten spelen en naar school gaan; niet is meer hetzelfde. Daar slaan zij zich meestal moedig doorheen. Wat hen echt verdrietig maakt, is het verlies van hun haar. Geen kind wil kaal door het leven. Het is fijn om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan hun zware bestaan."

Wil jij je haar doneren aan een ziek kind? De lokken moeten minstens 25 centimeter lang zijn. De stylistes van Angeli geven de donateur kosteloos een prachtige nieuwe coupe.

Voor meer informatie: www.haarwensen.nl

Bron: Ede Stad

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de nieuwe App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?