To tone or not to tone

26 Augustus, 2017 01:29

Supercoole zin, al zeggen wij het zelf: to tone or not to tone. Wie husselt komt vanzelf op het Nederlandse woord ‘toner’. Toner dus. Je las er vast al over of je hoorde ervan in onze salon. Maar wat is het eigenlijk? Een mini-college over Toner door de haarprofessors van ANGELI hairstyling.

Verliefd
Een Toner brengen wij aan als we de toon van je kleur of je tint iets extra’s willen geven. Toner is de slagroom op je aardbei. De tonic in je gin. Een parel op je kroon. Toner is babyblond, zilverwit of een roségouden gloss. Toner is ook ravenzwart of funky aubergine. Toner in combinatie met bijvoorbeeld een sexy hazelnootkleurige Balayage is een match made in heaven. ANGELI hairstyling is by the way he-le-maal verliefd op de najaarskleuren. Man o man, wat krijgen we een mooi kleur-seizoen. En ow ow ow, wat zijn wij zielsgelukkig met Balayage. Sorry hoor, deze blog gaat over Toner maar wij kunnen het niet laten. Wij zeggen nog een keer: Balayage. Er is een tijdperk voor de Balayage en een tijdperk erna. Alsmaar mooier.

Maar okay; Toner dus. Ook al zoiets heerlijks. Toner is zachter voor je haar dan verf. Het groeit niet uit, maar vervaagt langzaam. Dat proces van vervagen is soms op zichzelf al prachtig. Zolang het erin zit, zit het erin. Best lang, overigens. Bij een gemiddeld mens blijft Toner zo’n 15 wasbeurten zitten. Maar hé, wie is hier gemiddeld? Jij toch niet? Jouw kapsel en je geliefde kleuren zijn zo uniek als jij bent. Eenmaal in de kappersstoel kunnen wij goed zien wat Toner voor jou kan doen. Wij zijn goed voor je.

Toner Refresh
Herkenbaar; met een supergave nieuwe haarkleur verlaat je de salon. Je bent de allermooiste. Wekenlang lonken mannen en vrouwen naar je. Maar hé, daar is de zon. Je huid wordt bruin en je haar wat lichter. Of andersom; de zomer is voorbij. Je huid wordt weer licht en je haar flets. Want je sport, wast, föhnt en borstelt. Je haar leeft samen met jou. Tuurlijk, je weet best dat je het moet behandelen als een wollen truitje. Maar in de praktijk schiet het erbij in. Wij snappen dat.

Toner Refresh is een tussentijdse behandeling na je kleuring. Toner Refresh laat je haar weer sprankelen. Zodat het weer past bij je humeur. Fris.

Toner neemt iets weg. De gele gloed, de oranje zweem, de dofheid.

En Toner geeft iets. Misschien wil je een extra kleurtoon waarmee je opvalt. Wij noemen een beige blond. Een pearl blond. Een rosé en een strawberry blond. Een champagne en een perzik. Ja, zelfs een zacht lila of baby blauw. Je leest het al; Toner is hemels voor de wat lichtere haarkleuren. Maar ook de dames met de donkere lokken worden blij van Toner. Een koperen gloed, een zweem violet, een ondertoon van mokka. Alsof je een onzichtbare kroon draagt. Wij zeggen: wów.

Weet je wat trouwens helemaal te gek is? Highlights gecombineerd met Toner. Of wat vind je van deze: Toner toegevoegd aan jouw vertrouwde Balayage. Het effect is zinderend.Man o man, wat kleur met je doet.

Voor jou: modelleren gratis

Je kent ons, wij geven graag wat weg. Een Toner-behandeling levert veel op en kost relatief weinig. Dat wil zeggen; bijANGELI hairstyling. Dat zit zo: normaal kost een Toner-behandeling 36,50.

Dat is inclusief het in een perfect model brengen van je geweldige kapsel. Dat modelleren vinden wij belangrijk. We leggen onze ziel en zaligheid in de creatie. Door het modelleren laten we zien hoe prachtig het resultaat is.

 Het modelleren doen we je cadeau. Daarvoor willen we je binnen 3 weken na je kleuring terugzien. Altijd leuk. Je krijgt opnieuw de beste behandeling die we voor je kunnen bedenken, en we laten je haar weer sprankelen. Zodat je weer past bij je humeur. Fris.

Toner Refresh inclusief het in een perfect model brengen is niet € 36,50, maar € 26,50.

Niet tijdelijk en geen actie. Gewoon, blijvend. Wij zijn goed voor je.

Toner Refresh inclusief modelleren
Geen € 36,50 maar € 26,50
 

 

 

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de nieuwe App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?