Kapsalon By Cris wordt ANGELI hairstyling

12 Oktober, 2018 10:33

Kapsalon By Cris aan de Europalaan in Renkum is na 11 jaar overgedragen aan ANGELI hairstyling. Vanaf 1 januari 2019 verandert By Cris in ANGELI hairstyling. 

Christina Gerrits was elf jaar lang de eigenaresse van By Cris. Zij heeft gekozen voor een andere richting. "Ik ga mijn passie voor kleur en vorm uitleven in interieur-adviezen" aldus Christina. Het plan om meer met interieurwerk bezig te zijn is de laatste tijd sterker geworden, terwijl ANGELI hairstyling op zoek ging naar uitbreiding.

"Een ideale match op het juiste moment" vult Astrid de Jager van ANGELI hairstyling desgevraagd aan.

Christina Gerrits: "Ik ben erg dankbaar voor de lieve mensen die ik heb ontmoet, vele klanten ken ik al sinds mijn jeugd." Ze zal, zo zegt zij, de mooie gesprekken en levenslessen zeker missen. Tegelijkertijd is Christina ontzettend blij dat haar fantastische team ook bij de nieuwe eigenaren in goede handen zijn. Christina Gerrits: “Astrid de Jager heeft twee prachtige salons. In Ede en in Bennekom, dus Renkum is een logische stap. De mensen achter ANGELI hairstyling zijn echte vak-idioten met passie voor mooi haar. Dat sluit perfect aan bij By Cris. Het is een familiebedrijf. ANGELI hairstyling bestaat vanaf 1962. Geen ééndagsvlieg, dus.”

De filosofie van ANGELI hairstyling is dat mensen mooi zijn in hun puurheid. In hun echtheid dus. ANGELI hairstyling houdt niet van kunst voor de kunst, van kapsels voor de bühne. Wanneer je echt bent, dan ben je op je mooist. Bij ANGELI hairstyling draait alles om de man, de vrouw of het kind in de salon.

De team members van ANGELI hairstyling beheersen de allernieuwste kniptechnieken en zijn altijd op zoek naar de hoogste kwaliteit. Niet alleen vakmatig, maar zeker ook in de aandacht. ANGELI hairstyling laat de klant de deur uitgaan met een goed gevoel. Astrid de Jager: “Wij zijn trots op onze geweldige service. Wij merken dat onze klanten daar ook waarde aan hechten. Bij ANGELI hairstyling streven we altijd naar beter.” 

ANGELI hairstyling heeft het kleuren in de vingers. “Daarin zijn onze toppers extra opgeleid, inderdaad. Vorm en kleur kunnen een enorme verandering in iemands gevoel en uiterlijk teweegbrengen. Fantastisch om te zien.”

Christina Gerrits bedankt alle klanten, mede-ondernemers, vrienden, familie en vooral haar team voor de geweldige tijd en het vertrouwen dat zij in de salon hebben gehad. Ze wenst ANGELI hairstyling veel succes in het fijne Renkum.

Website: www.bycris.nl

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de nieuwe App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?