Over Angeli

Angeli Hairstyling is een dames- en herenkapsalon met vestigingen in Ede en Bennekom.

Angeli Hairstyling noemt zich een bijzondere kapsalon. De stylisten van Angeli Hairstyling zijn altijd op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen. Angeli Hairstyling staat nooit stil.

Maar dat is niet het enige dat ons bijzonder maakt. Angeli heeft een missie. Een eenvoudige missie, maar een heel waardevolle. Onze missie is om iedere klant -man, vrouw of kind- de uitstraling te geven die bij hem of haar past. Want uitstraling geeft zelfvertrouwen, en zelfvertrouwen geeft je een geluksgevoel. Zelfvertrouwen zorgt dat je de wereld aankan.

Ons doel is niet alleen 'een mooi kapsel voor de klant'. Wij kijken naar jou. Naar de vorm van je gezicht en de structuur van je haar. Naar de kleur van je ogen en of je veel of weinig tijd hebt 's morgens. Naar je huid en je make-up, als je dat wilt. Maar bovenal kijken we naar wie je bent. Zodat je de uitstraling krijgt die bij je past. Wij zijn pas blij als jij vindt dat wij daarin geslaagd zijn. Niet alleen 'voor de spiegel in de salon', maar ook de dagen en weken en zelfs maanden daarna.

De kernwaarden van Angeli zijn al net zo eenvoudig. Eerlijkheid, plezier, inspiratie en ambitie.

  • Eerlijkheid; we helpen je met het vinden van de beste coupe en de juiste uitstraling. We zijn er voor jou. Niet voor de leverancier van onze producten.
  • Plezier; wij houden van ons vak, en dat is te merken. Wij vinden het superleuk om jou blij de salon te zien verlaten.
  • Inspiratie; dat vinden wij overal. Op de catwalk, op straat en in de salon. Ook jij inspireert ons.
  • Ambitie; wij willen graag de beste zijn. Daar is niets verkeerd aan, vinden wij. Want onze klanten verdienen het. Jij verdient het allerbeste. Jij bent immers uniek. Dat koesteren wij.

Angeli Hairstyling gebruikt de exclusieve milieu- en diervriendelijke L'ANZA-producten.

Leuk je te zien bij Angeli Hairstyling

Het begin van de toekomst (heden en verleden)

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de nieuwe App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?