American Crew; mannen zijn geen vrouwen

19 April, 2013 03:32

Gebruikt jouw man, vriend of zoon de verzorgingsproducten die ‘voor het grijpen’ staan? Ook als dat producten speciaal voor de vrouw zijn? Toegegeven, daar lijdt hij niet bepaald onder. Maar jammer is het wel. De huid en het haar van mannen is anders dan dat van vrouwen. Mannen hebben een andere PH-waarde, een verhoogde zweetproductie, meer talg en een grotere kans op roosvorming.
De Angeli-man heeft nog een extra eis: Betrouwbaarheid, integriteit en kwaliteit.

ANGELI hairstyling is er trots op samen te mogen werken met het veelbelovende mannenmerk American Crew. Een full-service product dat speciaal is afgestemd op de hedendaagse man. Niet alleen de samenstelling van de producten, ook de boodschap dieAmerican Crew uitstraalt past bij de Angeli-man.

Betrouwbaarheid. Het product doet wat het belooft. Niet meer, niet minder.
Integriteit. De producten zijn niet getest op dieren.
Kwaliteit. De beste ingrediënten in de perfecte samenstelling, afgestemd op de huid en het haar van de man. Want mannen zijn geen vrouwen.

Angeli en American Crew gaan in de samenwerking verder. Innovatie is een woord dat past bij American Crew.Inzichten die leiden tot nieuwe kniptechnieken en behandelmethoden worden gedeeld met de topstylisten van ANGELI hairstyling.

American Crew; een wereldmerk in Ede

www.americancrew.nl

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?