VIP A-Card

Natuurlijk, ook jij bent een Very Important Person. Dus je verdient de Angeli A-card.

Wat kun je met je A-card?
  • Je kunt sparen voor korting. Na elke behandeling en/of aankoop van een artikel ontvang je per bestede euro 2 punten op je A-card. Daarnaast ontvang je van ons extra punten als wij je regelmatig in de salon kunnen begroeten.
  • Het saldo van je A-card kun je gebruiken voor korting op de aankoop van producten.
  • Reken je geen extra producten af? Ook dan kun je je saldo verzilveren. Een korting van maximaal 5 euro op je behandeling is mooi meegenomen.
  • Als A-cardhouder kun je gebruik maken van e-mailaanbiedingen en daarmee sneller punten sparen. Ook profiteer je van leuke extraatjes of een speciale behandeling.
  • Je verdient extra service. Als jij dat wilt ontvang je een dag voor je afspraak een herinnering per mail of SMS.

Daar blijft het niet bij. VIP’s ontvangen nu eenmaal exclusieve uitnodigingen. Dus nodigen wij onze eigen VIP’s ~onze A-cardhouders~ een paar keer per jaar uit om gebruik te maken van kortdurende aanbiedingen. Deze uitnodigingen ontvang je per SMS, en ze zijn de moeite waard. Een serieuze korting op wassen, knippen en stylen bijvoorbeeld. Of gratis high lights bij een kleurbehandeling. Of een Early bird-korting voor wie in de ochtend komt. Zulke kortingen zijn gevlogen voordat je het weet. Maar niet voor VIP’s met een A-card.

Je bent een VIP of je bent ‘t niet.

De A-card is kosteloos verkrijgbaar in de salon.

Onze garantie

Angeli is blij als jij dat bent. Daarom durven wij de verregaande kwaliteitsgarantie aan. Wij willen dat je tevreden bent. In de salon en thuis voor je eigen spiegel, zodat je graag terugkomt.

Ons team is top. Onze stylisten zijn goed opgeleid en bijgeschoold. Op het gebied van knippen, kleuren en stylen en in de visagie. Bij Angeli draait het om jou. Omdat ook jij uniek bent.

Ben je niet tevreden? Dan zijn wij het ook niet. Bel of kom langs, we doen er alles aan om je alsnog blij te maken.

Dát is de kwaliteitsgarantie van Angeli.

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de nieuwe App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?