VIP A-Card

Natuurlijk, ook jij bent een Very Important Person. Dus je verdient de Angeli A-card.

Wat is de A-card?

  • Je kunt sparen voor korting. Na elke behandeling en/of aankoop van een artikel ontvang je per bestede euro 1 punt op je A-card. Daarnaast ontvang je van ons extra punten als je vaste klant bent. Het saldo van je A-card kun je gebruiken voor korting op de aankoop van producten.
  • Reken je geen extra producten af? Ook dan kun je je saldo verzilveren. Een korting van maximaal 5 euro op je behandeling is mooi meegenomen.
  • Als A-cardhouder kun je gebruik maken van e-mailaanbiedingen en daarmee sneller punten sparen. Ook profiteer je van leuke extraatjes of een speciale behandeling.
  • Je verdient extra service. Als jij dat wilt ontvang je een dag voor je afspraak een herinnering per mail of via een tekstbericht.

Daar blijft het niet bij. Wij nodigen onze A-cardhouders zo nu en dan uit om gebruik te maken van zeer tijdelijke aanbiedingen. Deze uitnodigingen ontvang je per tekstbericht en ze zijn de moeite waard. Een serieuze korting op wassen, knippen en stylen bijvoorbeeld. Of gratis high lights bij een kleurbehandeling. Of een Early Bird-korting voor wie in de ochtend komt. Zulke kortingen zijn gevlogen voordat je het weet. Maar niet voor VIP’s met een A-card. 

Je bent een VIP of je bent ‘t niet.

De A-card is kosteloos verkrijgbaar in de salon.

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?