Angeli en Balmain, een perfecte match

17 April, 2012 02:33

Elke vrouw is mooi. Dat is de visie van ANGELI hairstyling. Want 'mooi zijn' heeft te maken met uitstraling en zelfvertrouwen. 'Mooi' ben je als jij vindt dat het zo is. Mooie mensen stralen over het algemeen blijheid uit. En van blije mensen krijgt iedereen een goed humeur. De visie van Angeli, 'elke vrouw is mooi', is daarom ook een missie. Vrouwen met zelfvertrouwen. Daar wordt de wereld blijer van.

Volumizers

Balmain is het meest prestigieuze merk Hairvolumizers ter wereld. Om het dealership van Balmain te verdienen moet je als salon voldoen aan een aantal kenmerken. Behalve vakmanschap is exclusiviteit en goede smaak een belangrijke voorwaarde. Angeli voldoet aan al die eigenschappen, volgens Balmain. Met devolumizers van Balmain voelt elke vrouw zich prachtig. Je kunt kiezen voor een subtiele lok in een contrasterende kleur, of voor extra volume als je van nature dun en fijn haar hebt. Voel je supervrouwelijk met een volle, weelderige bos. Ervaar hoe het is met sexy lange lokken op je blote schouders en een zomer lang luxueuze krullen. De volumizers van Balmain geven je exclusiviteit en goede smaak. Elke vrouw is mooi. In de brochure lees je meer over Balmain.

Experience hours

Het aanbrengen van volumizers is maatwerk. Daarom organiseren wij opwoensdag 16 mei en woensdag 13 juni speciale experience hours. Dat doen wij niet alleen, een deskundige van Balmain is ook aanwezig. Op die middagen kun je ervaren of Balmain iets voor jou kan doen. Een vakkundig aangebrachte lok geven wij je op die middag cadeau.

Ontspannen en vrijblijvend

De naam zegt het al; de Balmain experience hours zijn bedoeld om in een ontspannen sfeer te experimenten met de volumizer die je van ons cadeau krijgt. Het is helemaal vrijblijvend, het kost je niets. Jouw aanwezigheid is voor ons genoeg.

Ben je erbij op woensdag 16 mei of woensdag 13 juni van 13.00 tot 17.30? We noteren graag je naam. Om een afspraak te maken voor de experience hours kun je bellen naar 0318 613 183. Misschien ben je al verder in je keuze voor Balmain en is het beter dat we een adviserende afspraak voor je maken.

De experience hours zijn goed te combineren met een knipafspraak die je misschien nog moet maken. En het is woensdagmiddag, dus neem gerust je dochtertje mee. Zij krijgt van ons haar eigen droomkapseltje.

See you soon

Astrid

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?