ANGELI hairstyling genomineerd voor 'Jonge onderneming van het jaar'

1 September, 2012 02:57

Namens de jury van het Business Event gemeente Ede is ANGELI hairstyling genomineerd voor de titel ‘Ondernemer van het jaar 2012’ in de categorie ‘Jonge onderneming ’. Deze nominatie is een enorm cadeau en een kroon op het team van Angeli.

Op 22 oktober a.s. wordt de winnaar van de verkiezing bekend gemaakt. De jury bekijkt onze presentatiefilm en de film van de andere kandidaten. Daarna volgt de spannende uitslag. De presentatie is onder leiding van ‘the one and only’ Humberto Tan.

Om in aanmerking te komen voor de titel ‘Ondernemer van het jaar’ zijn wij enkele weken geleden voorgedragen aan een strenge jury. Samen met andere kandidaten kregen wij de gelegenheid om over onszelf te vertellen. Er werd gelet op sociaal beleid, op duurzaam en op maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Maar ook op hoe onderscheidend het reclamebeleid is van de kandidaten. En daarin zijn wij sterk, vinden wij. Onze advertenties en columns, de Twittergroep, de Facebookvrienden en de nieuwsbrieflezers maakten van de Angeli-fans een hechte groep mensen. Samen bepalen wij het gezicht van Angeli. Het leven is als een spiegel, het lacht naar je terug. Daarom wil ik jou bedanken voor je aanwezigheid.

Meer informatie over het Businessevent gemeente Ede: www.nbe.nu/nl/events/ede

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?