ANGELI hairstyling nu ook in Bennekom

5 Februari, 2014 08:32

Er werd hard gewerkt in het voormalige pand van de Rabobank aan de Dorpsstraat in Bennekom. Zaterdag 1 februari was het klaar en opende Astrid de Jager haar tweede kapsalon. Ook Bennekom heeft ANGELI hairstyling.

Astrid de Jager (42) is in Ede voor velen een bekende. “ANGELI hairstyling is in Ede enorm succesvol. Veel van onze klanten komen uit de omgeving van Bennekom. Voor hen is de tweede salon een uitkomst. Wij kijken ernaar uit ook nieuwe klanten te leren kennen. Alle mannen, vrouwen en kinderen uit de omgeving zijn van harte welkom.”

Drie jaar geleden zette Astrid de Jager een gewaagde stap door de kapsalon van haar schoonvader over te nemen. Astrid: “Ik ben er helemaal voor gegaan. Samen met mijn team van toppers is het gelukt van ANGELI hairstyling eenplace to be te maken. Onze klanten zijn oprecht blij met Angeli.”

Het idee van een tweede salon in Bennekom groeide langzaam, maar voelde direct goed, volgens Astrid. “Mijn ambitie is niet om groter te worden. Mijn doel is om mannen, vrouwen en kinderen van een perfecte uitstraling te voorzien. ”

Een lot uit de loterij is het pand aan de Dorpsstraat, pal naast de Plus supermarkt. “Ik keek al een tijdje uit naar een geschikte plek. Bij alles wat ik tegenkwam dacht ik: ‘Kan ik hier mijn klanten optimaal van dienst zijn?’ Dit pand was het eerste dat helemaal paste bij mijn wensen. Sfeervol, ruimtelijk. Handig bereikbaar en ook nog gratis parkeren voor de deur. Beter kan het niet.”

Een prototype zakenvrouw is Astrid de Jager niet. Zij voldoet aan het beeld van de hardwerkende ondernemer die risico’s voor lief neemt. In 2012 was Astrid genomineerde voor de titel ‘Ondernemer van het jaar van de gemeente Ede’. Astrid de Jager: “Ik was supertrots op de nominatie. Maar laten we eerlijk zijn; zonder het team van toppers én zonder de fantastische klanten ben ik nergens. Het avontuur in Bennekom ga ik dan ook in vertrouwen aan. Daarnaast heb ik Diny Zeggelaar om mij te ondersteunen. Diny is een kei van een haarstylist, een rots in de branding en een mens van goud. In Bennekom is zij de bedrijfsleidster.”

Niet alleen onder haar klanten is Astrid graag gezien. Ook haar team van toppers is blij met haar. “Ik kan bouwen op Inge, Miranda, Miranda, Jeanette, Liesbeth, Lillian, Carole, Laura, Patty en Diny. Samen zijn wij Angeli’s Angels. Bij ons draait het om de klant. Daarom geven wij graag wat weg. De maandagen zijn bij Angeli altijd bijzonder, en op de woensdagen hebben wij steeds iets speciaals. Studenten betalen trouwens nooit het volle pond. Zie je? We doen het allemaal voor de klant.” Astrid de Jager straalt bij het uitspreken van de woorden. Ze meent het oprecht.

Bron: Ede Stad, 5 februari 2014

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?