Astrid in een Glossy

7 December, 2016 11:58

Wat in een glossy staat gedrukt, dat heeft het eeuwige leven.
Niets van waar, natuurlijk. Maar ANGELI hairstyling is supertrots dat onze Astrid twee eigen pagina’s heeft in de Gloss. In nummer 48 van het glimblad Gloss - oplage 90.000 exemplaren - geeft Astrid haar visie op de kapsels van de sprankelende musicalzangeres Antje Monteiro en haar prachtige dochter Romy. Wij kunnen onze ogen er niet van afhouden. In de salon ligt de Gloss natuurlijk ook, met de prachtige foto’s van Antje, Romy en Astrid. Voor ons heeft deze glossy ’t eeuwige leven.

Volledige tekst artikel:

Astrid de Jager:
“ANGELI hairstyling is gevestigd in Ede en Bennekom. In 2010 nam ik de kapsalon in Ede over van mijn schoonvader. Daarmee kreeg ANGELI hairstyling een andere uitstraling en een nieuw imago, maar dat ging niet vanzelf. De medewerkers en ik werkten er keihard voor, en met succes. In 2014 openden wij de salon in Bennekom. ANGELI hairstyling bevindt zich in het hogere segment, onze klanten verwachten een goede service en een perfecte behandeling. Bij ANGELI hairstyling gaan wij uit van de natuurlijke schoonheid van de man, de vrouw of het kind. Ieder mens is mooi op zijn of haar unieke manier. Niet iedereen is zich daarvan bewust. Wij hairstylisten hebben een belangrijk aandeel in het laten zien van die schoonheid. Bewuste schoonheid geeft zelfvertrouwen, en dat zie ik als basis voor een gelukkig leven. Over geluk en andere zaken schrijf ik trouwens in mijn columns. Die lees je op Angeli.nl”

Romy Monteiro is een prachtige, exotische vrouw. Zij heeft een open expressie en een speelse oogopslag. Ik begrijp dat Romy kiest voor lange lokken, want ze is jong en ze heeft gezond en glanzend haar. Ik zie dat Romy een mooie hals en een perfecte kaaklijn heeft. Een enigszins baldadige, korte look vind ik misschien nog wel beter bij haar passen. Aan de zijkanten en achter op het mooie hoofd van Romy zou ik het haar ’t liefst kort zien. Bovenop mogen de lokken ongeveer tien of twaalf centimeter lang zijn. Belangrijk voordeel is dat deze coupe makkelijk te stylen is. Bruin in alle tinten, donkerrood, aubergine en zelfs diepblauw zijn Romy’s kleuren. Dynamiek staat haar prachtig.

De persoonlijkheid van Antje Monteiro is hartverwarmend. Ik heb haar nog nooit ontmoet en toch ben ik dol op haar. Ik vind Antje oprecht een zomertype. Met haar gezichtsvorm heeft ze het ook al zo getroffen, vrijwel alle lichte tinten zullen haar staan. Een korte coupe zal ik haar niet snel adviseren. Bij haar silhouet en bij haar eigenheid past volgens mij een halflang kapsel. Lange lagen geven volume aan de haardos van Antje en passen bij haar energieke uitstraling. Aan de voorkant zie ik de coupe graag op halslengte, aan de achterzijde tot aan de schouderbladen. Een lok opzij legt het accent op haar ogen, die prachtig zijn. Highlights in één of twee lichtere tinten creëren een nog frissere blik. Antje is verpletterend. Om te zien, maar vooral om wie zij is.

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?