Privacy Statement

25 Mei, 2018 03:25

ANGELI hairstyling gaat uit van vertrouwen. Wij kennen elkaar. We zien en spreken je in onze salons en hebben daar enkele gegevens van jou. Ook ontmoeten we elkaar zo nu en dan misschien online, omdat je een account aanmaakte op onze website om producten te bestellen, af te rekenen en thuis te ontvangen.

Graag leggen we je zo duidelijk en transparant mogelijk uit hoe we de informatie over jou gebruiken. Speciaal hiervoor stelden wij een Privay Statement samen. Dit uitgebreide statement vind je op onze website.

We gaan ervan uit dat het hiermee helder voor je is. Vooral hopen we dat je ons in de toekomst blijft vertrouwen. Wij doen met jouw gegevens niks geks.

Privacy statement

Jij bent belangrijk voor ons. Iedere medewerker van ANGELI hairstyling zet zich in om jouw privacy te waarborgen. Dat hebben we altijd al gedaan. Het spreekt voor zich dat we helemaal voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming van de Europese Unie (AVG of GDPR). 

Als je toch nog vragen hebt over ons privacybeleid of over de manier waarop wij je persoonlijke gegevens gebruiken, dan kun je contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar privacy@angeli.nl.

Dank dat je er bent.

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?