Bennekom, here we come

16 November, 2013 08:19
Astrid de Jager
Astrid de Jager

‘De rozen en de doornen van een creatieve zelfstandige.’ Zo’n twee jaar geleden schreef ik mijn eerste column, en dit was de titel. Ik was toen net een jaar zelfstandig ondernemer, ik nam Angeli Haarmode van mijn schoonvader over. Het kreeg een strak interieur en een nieuwe naam: ANGELI hairstyling. Maar onder ons gezegd; het viel me niet mee. Vooral het eerste jaar stond het huilen mij nader dan het lachen. Overal heb ik aan moeten wennen. Aan het nieuwe ritme van keihard werken, bijvoorbeeld. Aan het nooit, maar dan ook echt nóóit klaar zijn. Aan het ‘de baas’ van een topteam zijn, en hoe je dat dan doet in de praktijk. En aan het fulltime werken en tegelijkertijd volop moederen. Ik ging ervoor en ik kwam erdoor, dat eerste jaar. En daarna werd het makkelijker. Dat was omdat ik mij ontwikkelde. En omdat ik er iets bijzonder uithaalde: voldoening.

Voldoening

Het duurde even voordat ik het tegenkwam, die voldoening. In Ede was Angeli Haarmode natuurlijk al bijna vijftig jaar bekend en bemind, dus als ANGELI hairstyling had ik nogal wat hoog te houden. In het begin maakte ik me daar behoorlijk zorgen over. Want hoe zet je als ander mens, als andere persoonlijkheid, een imago voort? Het leverde me slapeloze nachten op, totdat ik bedacht hoe simpel het was. Simpel en tegelijkertijd hopeloos ingewikkeld. Ik hoefde namelijk niets anders in te brengen dan mijzelf. Met mijzelf bedoel ik mijn intenties, mijn kernwaarden en mijn missie. Dat is mijn kracht, en die wil ik terugzien in de salon. Mijn kernwaarden, mijn intenties en mijn missie zijn oprecht. Ik kan het samenvatten in een paar zinnen: elke klant van ANGELI hairstyling, jij dus ook, verdient de uitstraling die hem of haar past. Want de juiste uitstraling zorgt voor zelfvertrouwen, en zelfvertrouwen draagt bij aan een geluksgevoel. Daar sta ik voor, en daar wijk ik niet van af. Wie geeft krijgt terug, dat is in ons geval niet anders. Het geeft enorm veel voldoening om onze klanten blij de salon te zien verlaten. En blijheid werkt ook nog eens aanstekelijk op het hele team. Ik ben niet ANGELI hairstyling, we zijn dat met zijn allen; een team van toppers die het samen doen.

Stap

Het team van ANGELI hairstyling heeft hard gewerkt aan het imago. In de salon draait het niet om ons. Het draait om de klant, want zonder hem of haar zijn we nergens. Ik ben er dan ook supertrots op dat al die leuke, blije en tevreden klanten steeds terugkomen naar Ede. Zij verdienen een plek in de spotlights. Zelf sta ik daar trouwens liever niet. Van huis uit ben ik bescheiden, en zelfs een beetje verlegen. Maar ik ben ook ambitieus en altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. Als ik dat niet zou zijn, dan hoorde ik niet thuis in de levendige wereld van de fashion. Dan was ik trouwens ook geen goede ondernemer. Nu ik gegroeid ben durf ik een volgende stap aan. Ik ga richting Bennekom, waar een groot deel van onze klanten zich al bevindt. Aan de Dorpsstraat op nummer 47 open ik op 1 februari 2014 een tweede salon. Naast de kerk, met een enorme parkeerplaats voor de deur. Net als bij onze salon in Ede is het parkeren gratis. Wie wil groeien, die moet bewegen. Onze missie mag best verder reiken dan Ede. Want iedere man, vrouw of kind verdient aandacht.

Groei

‘Ondernemer, moeder, creatieveling. Bescheiden en graag op de achtergrond.’ Twee jaar geleden stelde ik mij op deze manier aan je voor. Dat was in mijn eerste column, een jaar na de opening. Misschien heb je mijn geworstel gelezen in de krant. Wellicht kennen we elkaar in real life en heb je in de salon gevolgd hoe ik in mijn rol groeide. Het kan zijn dat je met eigen ogen waarnam dat ik sterker ben geworden, en dat ik meer lef heb gekregen. Als dat zo is, dan hoop ik dat je ook ziet dat ik altijd vastgehouden heb aan mijn missie van het begin. Ik denk dat je begrepen hebt dat mijn kernwaarden zich blijven ontwikkelen met de tijd. En ik reken erop dat je gelooft dat mijn intenties deugen. En ik wens een beetje dat je alle vertrouwen in mij hebt en blijft houden. En dat ik je graag tegen blijf komen, in Ede of in Bennekom. Want jij bent bijzonder, daarom draait het om jou. En als we elkaar nog niet kennen, dan ontmoet ik je graag. ANGELI hairstyling wordt nu immers wel heel bereikbaar.

Liefs, Astrid

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?