De betere Angeli App; Smart & Simple

24 April, 2015 09:02

Je bent het vast met ons eens; hoe simpeler, hoe beter. Simpel staat voor snel. Simpel staat voor slim. En simpel staat voor fluitje van een cent. Voor ons staat simpel gelijk aan service, want liever maken wij het jou zo makkelijk mogelijk.
Je hebt immers al genoeg om over na te denken.

Smart & Simple; zo noemen wij de nieuwe App van Angeli. Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli. En nu je toch bezig bent; je Angeli-date vlak voor je zomervakantie leg je in een microseconde vast. We herinneren je tijdig aan onze date, dus vergeten is er niet bij. Tuinfeestje in augustus? Bruiloft in september? Vliegensvlug ben jij verpletterend de mooiste. Met jouw Angeli Smart & Simple App is ANGELI hairstyling altijd bereikbaar.

Staat de ‘oude’ Angeli App al in jouw iPhone? Je ontvangt vanzelf een update. Ben jij een Android-gebruiker? Verwijder dan de ‘oude’ Angeli App en installeer opnieuw. Ook jij bent nu helemaal up-to-date. En als jij in het bezit bent van een A-Card, dan levert de Smart & Simple App je bij de kassa ook nog eens 250 A-Card punten op.
Smart & Simple?

Nog iets; de betere Angeli App is ook nog eens prachtig om te zien. Smart, Simple en Shiny dus.

ANGELI hairstyling. In Ede en in Bennekom, en online overal

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?