Dé haartrends in 2018

8 Januari, 2018 12:10

Strakke scheiding
Een strakke scheiding gaan we volop zien het aankomende jaar. En dan vooral de middenscheiding. Als een middenscheiding niet bij je past kun je natuurlijk ook gaan voor een zijscheiding. Zorg ervoor dat je de scheiding mooi strak trekt. Als je onderin toch wat slag wilt, zet de krultang dan wat lager in zodat de bovenkant mooi strak blijft.

Extra stijl
Pak je stijltang maar uit de kast, want super stijl haar wordt het helemaal. Vooral in combinatie met de strakke middenscheiding staat strak gestijld haar erg mooi.

De bob
Bob kapsels zagen we het afgelopen jaar al heel veel en in 2018 zal dit ook het geval zijn. De bobs van deze tijd hoeven niet grafisch of strak te zijn. Een bob zal het straatbeeld veroveren, in welke vorm dan ook. Laat dus lekker een bob knippen die het beste bij jou past!

Pixie
De pixie trend zet ook voort in het aankomende jaar. Het pixie kapsel kan heel sexy zijn maar je moet wel het lef hebben om dit kapsel te dragen. De echte tondeuse kapsels gaan we wel minder zien, het mag allemaal wat zachter.

Hoe langer, hoe beter
Enorm lang haar gaan we ook veel zien in 2018. En dan geen laagjes in het haar maar juist alles op één lengte geknipt.

Troebele kleuren
Rondom haarkleuren gaan we veel troebele kleuren zien. Je kunt hierbij denken aan zand en beige tinten. Deze kleuren ogen vaak heel natuurlijk. In de herfst is het prachtig om meer naar de beige- en goudtinten te gaan, en in de zomer zijn assige kleuren juist perfect.

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?