Dromen met je ogen open

22 September, 2012 03:06
Astrid de Jager

Astrid de Jager

Loterij

De waarde van geluk wordt pas duidelijk zodra je het deelt. Ik heb weleens gedroomd dat ik gebeld werd door één van de loterijen waaraan ik meedoe. De telefonist uit mijn droom had de opdracht mij mee te delen dat ik de maandwinnaar was. Mijn prijs was niet twee zondagmiddagmatinee-vrijkaartjes voor de nieuwe musical van Joop van den Ende, met een aantrekkelijke korting voor het derde en het vierde kaartje. Nee, in mijn droom ontving ik een andere prijs. De jongeman aan de telefoon vertelde mij namelijk dat ik een hoofdprijs won. “Een half miljoen euro is gestort op de rekening van mevrouw Astrid de Jager”. Ergens op dat moment werd ik wakker. ‘Ik win nooit wat. En dat is eigenlijk helemaal niet erg’, dacht ik toen nog.

Droom

De mooiste dromen beleef je met je ogen open, en twee jaar geleden had ik zo’n droom. Ik nam kapsalon Angeli van mijn schoonvader over. Daarbij ging ik niet over één nacht ijs. Perfectionisten zijn voor zichzelf soms onnodig moeilijk. Bescheiden mensen geven een ander teveel ruimte. En ambitie maakt blind. Maar dromers spelen het onmogelijke klaar. Kapsalon Angeli was een wereldzaak. Ik droomde dat ANGELI hairstyling de ster van Ede en omgeving zou zijn. En nog meer zelfs. In mijn dromen was ANGELI hairstyling niet alleen een zaak voor iedereen, maar ook van iedereen. Van jou en van mij. Samen bepalen wij wie Angeli is. Hoe groot kun je dromen?

Bijzonder

Perfectionistisch, bescheiden, ambitieus en een dromer. Ik ken mijzelf inmiddels goed genoeg. En al deze eigenschappen komen mij nu goed van pas. Dat ging niet vanzelf. Het team en ik, keihard hebben we gewerkt. Gaandeweg bepaalden wij de juiste koers. Daarbij luisterden we naar onze klanten. Wij stelden vragen, vroegen hen om advies. We experimenteerden en zochten naar alternatieven als iets niet werkte, en kwamen met ideeën en suggesties. Ook botsingen en confrontaties bleven niet uit, en daarna ging het vaak nog beter. Want we deelden de droom; ANGELI hairstyling mag de ster van Ede en omgeving zijn. Want ieder van ons is bijzonder. ANGELI hairstyling is niet Astrid de Jager. ANGELI hairstyling, dat zijn wij allemaal. Iedereen van ons heeft iets van haar weg.

Genomineerd

‘Ik win nooit wat, en dat is eigenlijk helemaal niet erg’, dacht ik ooit. En op een ochtend, kort geleden, kreeg ik zo’n telefoontje waar je helemaal blij van wordt. Een vriendelijke dame van Business Events vertelde mij “namens de burgemeester, wethouders, Kamer van Koophandel, Rabobank, Business Partners en hun commissieleden” dat ik, Astrid de Jager, genomineerd ben voor de titel ‘Ondernemer van het Jaar van de gemeente Ede’. Een hele eer vond ik het, en direct was ik supertrots. Pas na enige uren drong de betekenis echt tot me door. De nominatie is niet het cadeau. Het is de erkenning die mij zo goed doet. Niet mijn persoonlijke erkenning, ben je mal. De commissie heeft gezien hoe hard wij, als team, hebben gewerkt. De nominatie is een kroon op Angeli.

Titel

Op 22 oktober word ik met een limousine van huis opgehaald. In stijl brengt de chauffeur mij en mijn echtgenoot naar theater De Reehorst, waar ons een avond vol verrassingen te wachten staat. Op voorhand is het evenement voor mij geslaagd, want ik word geïnterviewd door droomman Humberto Tan. Op deze bijzondere avond zal ook de verkiezing ‘Ondernemer van het jaar van de gemeente Ede’ zijn. Ik kan natuurlijk stoer volhouden dat de titel mij niet zoveel doet. En dat de nominatie zelf voor voldoende plezier en erkenning zorgt. Dat is allemaal waar. Maar ambitieus, perfectionistisch en een dromer mocht ik zijn, en bescheidenheid ben ik evengoed. Als ik mijzelf ‘Ondernemer van het jaar van de gemeente Ede’ mag noemen, dan weten wij allemaal beter. Ik won de titel namelijk niet alleen. Wij met zijn allen maakte ANGELI hairstyling tot de ster van Ede en omgeving.

See you next time!

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?