Een man voor Miranda

13 Februari, 2012 01:53
Astrid de Jager

Astrid de Jager

Wij zien heel veel individuen van alle denkbare kanten, en zo bouwen wij mensenkennis op. In ruil daarvoor mogen wij mensen nog mooier maken dan ze al zijn. Want volgens mij is iedereen op zijn of haar manier prachtig. Er is iets opmerkelijks aan die kennis. Veel personen ken ik echt, terwijl ik maar weinig van hen weet. Hoe zij wonen, hoe hun kinderen heten, de naam van hun man of vrouw: ik weet het vaak niet. Details ken ik niet, diepe wensen en verlangens meestal wel. En die komen eigenlijk altijd op hetzelfde neer. Allemaal willen we gezond zijn. En allemaal willen we voor iemand de aller-, aller-, allerliefste zijn. Gezondheid en Grote Liefde staat voor ieder mens op een gedeelde nummer één.

Wat is dat eigenlijk, Grote Liefde? Ook daar heb ik, dankzij al die gesprekken, een antwoord op. Grote Liefde is in de eerste plaats de onvoorwaardelijke liefde die je voelt voor je kind. In de tweede plaats is dat de rotsvaste liefde voor je partner. Onvoorwaardelijk is die niet, en daarom zijn zowel mannen als vrouwen voorzichtig in het aangaan van relaties. Want een liefde onder voorwaarden brengt enorme risico's met zich mee. Je kunt je daaraan namelijk lelijk bezeren. En wie zit er nou te wachten op nog een pijnlijke wond?

Miranda is zo'n beetje de aardigste vrouw die ik ken. Ze is knap, verzorgd en trouw. Valsheid is haar vreemd, nooit zou ze iemand kwaad doen. Als Miranda in de buurt is, dan kom je niets te kort. Want zij ziet als eerste waar anderen behoefte aan hebben. Heb je het koud, dan draait zij de verwarming open. Ben je hongerig, dan smeert ze een broodje. En verdriet troost ze woordeloos. Een groots en meeslepend leven is niets voor onze Miranda. Voor haar geen opsmuk en poespas, geen dure juwelen. Geen megagrote auto en een rietgedekt huis. Geen flitsende carrière en verre vakanties. Miranda is gelukkig met het kleine. Met een kopje thee op zondagmorgen, een lange wandeling in het bos. Zelfgemaakte erwtensoep en een stevige schouder om op te leunen. Eigenlijk is Miranda gewoon een supermeid. Daarom is het zo vreemd dat zij de grote liefde maar niet vindt.

Is dat eigenlijk wel zo vreemd? Miranda is voorzichtig, want ze wil zichzelf niet bezeren. Dus vindt ze dat geen enkele man in de buurt komt van haar Ideale Man. Terwijl ze eigenlijk niet zo vreselijk veel wensen heeft. Wij weten allebei dat haar Ideale Man al lang bestaat. Misschien heet hij Peter of Marcel, wie zal het zeggen. What's in a name? In ieder geval is het een knappe man met een overwegend goed figuur, een piepklein buikje mag best. Hij is verzorgd, net als zij, en maximaal 45 jaar. Met haar 38 wil Miranda geen groter leeftijdsverschil. Een kroegtijger is hij niet, maar je kunt geweldig met hem lachen. De man van Miranda is positief ingesteld en stevig als een rots. Hij is betrouwbaar en biedt haar veiligheid. Hij maakt Miranda gelukkig met het kleine.

Alle mensen hebben dezelfde wensen. Gezondheid en Grote Liefde. Om de Grote Liefde te ontmoeten ontkom je niet aan het nemen van risico's. Wie zich bloot geeft, kan bezeerd worden. Miranda is voorzichtig in het aangaan van relaties, en daar moet je als man doorheen breken. Meer dan een beetje volharding en een brede schouder is daarvoor niet nodig.

Miranda Meems

Miranda Meems

Miranda's collega's van ANGELI hairstyling en haar vriendinnen zoeken naar de Ideale Man voor Miranda. Zin in een etentje met haar? Angeli trakteert. Stuur een e-mail waarin je jezelf beschrijft naar astrid@angelihairstyling.nl. Een foto wordt op prijs gesteld.

See you next time!

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?