Het woord is aan jou: Irma ten Broeke

13 December, 2017 10:36

Kun je iets vertellen over de conditie van je haar voordat je bij ons kwam?
Voordat ik bij Angeli kwam was mijn haar droog, te blond en heel breekbaar. Aangezien het haar een belangrijke bijdrage levert aan je uitstraling, ging ik.

Waarom wilde je iets anders? Of – dat kan ook – wat maakt dat je blij bent met je vertrouwde coupe?
Op zoek naar een goede kapper die mijn haar weer in conditie kon brengen, in het bijzonder omdat 4 juli 2017 dichterbij kwam, voor de dag dat ik een ja-woord ging uitspreken.

Vind je dat wij goed naar je geluisterd hebben?
Ik kwam uit bij Angeli en daar hebben jullie, op basis van expertise, mij geadviseerd en hebben wij gelijk afspraken kunnen maken over mijn bruidskapsel.

Voel je je okay bij het advies dat we je gegeven hebben?
Het voelde allemaal heel goed en ik voelde mij zeer welkom. En het advies? Echt top! Mijn haar ziet er weer gezond uit en voelt goed aan. En mijn bruidskapsel? Marjolijn heeft dit fantastisch gedaan. Ik heb daar veel complimenten over gehad. Het paste allemaal perfect bij elkaar.

Ben je blij met het resultaat?
Zeer zeker. Zoveel complimenten dat ik heb ontvangen. En de nieuwe kleur paste precies bij mijn uitstraling. Het draagt bij aan mijn zelfverzekerdheid. Jullie maken het plaatje compleet!

Past het bij wie je bent? En bij je dagelijkse routine?
Al een beetje beantwoord bij vraag 5 :) Mijn nieuwe coupe en kleur past bij wie ik ben en draagt zeker bij mijn idee: "Als mijn haar maar goed zit".

Ben je na je bezoek aan ANGELI hairstyling nog steeds blij? Hoe lang duurt die blijdschap?
Die blijdschap is blijvend. En ik kan alleen maar bevestigen dat bij elk bezoek geluisterd wordt naar mijn vragen. Ik krijg dan ook een passend advies en ga dus weer met een big smile naar buiten.

Mogen we – ongeveer - je leeftijd weten?
Nou ... vooruit, deze maand wordt ik 52 (maar voel mij nog jong en energiek hoor).

Hoe lang kom je al bij Angeli?
Sinds juni 2017.

Hoe zou jij de sfeer in de salon omschrijven?
Sfeervol. Dames die met een lach op hun gezicht hun werk doen; zowel in Ede als Bennekom. Je voelt je welkom! En je krijgt een advies waar je mee verder komt.

Is er iets waarin wij onszelf kunnen verbeteren? Wat zou je ons adviseren?
Wellicht een idee: kleine proefpakketjes of monstertjes meegeven waardoor klanten ook enthousiast worden van de producten.

Wat zou je zelf nog kwijt willen?
Blijf vooral zo doorgaan en inspelen op de nieuwste ontwikkelingen, waardoor jullie kunnen blijven inspelen op de vragen van de klant. Vol vertrouwen draag ik de zorg voor mijn haar aan jullie over.

Wil jij ook het woord? Wij geven je graag de gelegenheid. Vraag je ernaar in de salon?

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?