In de pers: ANGELI hairstyling zet zich in voor Roparun

21 Juni, 2011 01:15
Foto: Wethouder Roel Kremers wordt

Foto: Wethouder Roel Kremers wordt

EDE - "Leven toevoegen aan dagen, waar geen dagen meer kunnen toegevoegd aan het leven". Dat is het motto van Roparun, de 520 kilometer lange estafetteloop van Parijs naar Amsterdam. Deze prestatieloop brengt elk jaar een groot bedrag op voor mensen met kanker in hun laatste levensfase. En onlangs was dit ook het motto van de knipmarathon bij ANGELI hairstyling.

Het team van ANGELI hairstyling oogt zelfs na 24 uur wassen, knippen en kleuren nog fris. "Dat is niet zo gek", zegt eigenaresse Astrid de Jager. "De reacties gaven ons letterlijk vleugels. Niet alleen van klanten en belangstellenden, ook onbekenden staken ons een hart onder de riem. Langsfietsende mensen deden hun duim omhoog, anderen kwamen binnen met energiedrankjes en druivensuiker. Ook via twitter kregen wij veel hartverwarmende berichten. Het kwam niet in ons op om in te storten. Dat konden we ons ook niet veroorloven. De kapsalon zat een etmaal lang vol met gezellige mensen."

De aftrap van de knipmarathon werd gegeven door Astrid de Jager en de wethouder van economische zaken Roel Kremer. "Hier maak ik graag tijd voor vrij", aldus de wethouder. "Dit initiatief ondersteun ik van harte. Met evenveel liefde had ik mijn nachtrust ervoor opgegeven. Al ben ik er niet rouwig om dat ik om acht uur 's avonds ingepland sta."

Volgens Astrid de Jager waren veel klanten nog helemaal niet toe aan een knipbeurt. "Doe de puntjes maar een klein beetje", zeiden ze dan. Of: "Ach, laat dat knippen maar zitten. En het wisselgeld hoef ik ook niet terug. Alles voor het goede doel."

De leukste uren waren die na middernacht", vult medewerkster Jolanda Coumans aan. "Sommige klanten bleven uren hangen. Zoals die jonge vader van het babydochtertje. Hij moest toch wakker blijven voor de nachtvoeding. "Doe mij nog maar een Prosecco'tje. Ik bel gewoon een taxi".

De opbrengst is meer dan geweldig. Ruim 3000 euro bracht de actie op. "Meer dan we verwachtte. Maar de gebeurtenis was ook grootser dan we van tevoren konden vermoeden. Moe maar voldaan zijn we. Volgend jaar doen we het opnieuw."

Bron: Ede Stad

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?