Intercoiffure is ANGELI hairstyling rijker

14 September, 2012 03:04

Wie heeft er nooit gehoord van Intercoiffure? Dit prestigieuze instituut heeft haar thuisbasis in modestad ‘avant la lettre’ Parijs. Intercoiffure begeleidt topkappers over de hele wereld bij het perfect uitoefenen van hun vak. In Nederland zijn zo’n 75 salons aangesloten bij de organisatie, en dat zijn allen salons van allure. En sinds 1 september hoort Angeli daar bij.

In Ede en omgeving zijn ANGELI hairstyling en People behind the mirror de enige Intercoiffure salons. De aangesloten salons organiseren shows, evenementen en cursussen om elkaar te inspireren en te motiveren.

Eén van de gedachten achter Intercoiffure is dat je door samen te werken op een topniveau komt. Angeli wil graag ideeën, kennis en vaardigheden uitwisselen met andere Intercoiffure salons. Voor ons is succes ‘delen wat je weet’. Andersom kunnen wij de kracht van andere Intercoiffure salons gebruiken om onszelf op een hoger niveau te brengen. En om daarmee onze klanten nog beter van dienst te zijn. Want uiteindelijk doen we het voor jou.

Wil je meer weten over de kapsalons van Intercoiffure? www.intercoiffure.nl

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?