Knipmarathon met ANGELI hairstyling

22 Februari, 2012 02:03

'Leven toevoegen aan dagen, waar geen dagen meer kunnen toegevoegd aan het leven'. Dat is het motto van Run4Care. Deze organisatie trekt zich het lot van kankerpatiënten aan. Run4Care doet ook dit jaar mee aan Roparun. de 530 kilometer lange estafetteloop van Parijs naar Amsterdam. ANGELI hairstyling ondersteunt Run4Care met haar eigen estafette: Angeli's Knipmarathon.

Op 20 en 21 april is het motto van Run4Care ook dat van de knipmarathon van ANGELI hairstyling. 24 uur lang zullen de stylisten van Angeli knippen, kleuren, föhnen en stylen. In ploegendienst, zodat er voor elke klant een fris team klaarstaat. Astrid de Jager, eigenaresse van ANGELI hairstyling: 'Het zal moeilijk zijn het succes van vorig jaar te overtreffen. Het waren twee ontzettend leuke dagen. Vooral de nachtelijke uren waren bijzonder. Veel mensen bleven hangen vanwege de gezelligheid. En de opbrengst was gigantisch. Daar doen we het uiteindelijk voor.'

Het team van Angeli kijkt ook dit jaar uit naar het evenement op 20 en 21 april. Voor boekingen of informatie kunt u bellen naar 0318 613183 De opbrengst komt 100 procent ten goede aan Run4Care.

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?