Man

12 September, 2015 10:57
Astrid de Jager
Astrid de Jager

Vrouwen worden verliefd op wat ze horen. Mannen worden verliefd op wat ze zien. Deze bewering, lieve lezers en lezeressen, is niet van mijzelf. Ik kwam hem tegen in een ‘wees gelukkig’ magazine. Je weet wel; zo’n magazine waarin staat dat je happy wordt van mediteren. Zo’n tijdschrift lees ik zonder enig nut. Ik heb een tevreden karakter en van mediteren val ik in slaap. Maar zo’n uitspraak, daar word ik dan wèl weer blij van.

Mannen worden verliefd op wat ze zien. Dat komt omdat ze visueel zijn ingesteld. En hoewel ze het hardnekkig ontkennen, zijn mannen net zo ijdel als vrouwen. Daarom kijken ze graag naar hun eigen spiegelbeeld. Onzeker over zijn uiterlijk is een man zelden. “Zo is het goed”, zegt hij resoluut, en hij klopt het stof van zijn kleding. Of -in ons geval- hij haalt het kapmanteltje zelf alvast van zijn schouders. Want een man heeft altijd haast. Zijn verloren tijd moet-ie terugvinden, en snel een beetje. “Zorgen moet je doen. Niet maken”, zei Aryan pas geleden resoluut tegen mij. In antwoord daarop hield ik Aryan net iets langer vast dan nodig terwijl ik de styling mousse door zijn kapsel kneedde. Het gelukstijdschrift had gelijk; vrouwen verliezen zich niet in het knappe gezicht van een man, maar in zijn woorden. Ik had hem bijna voor mijzelf gehouden, die Aryan.

Bij ANGELI hairstyling zijn we gek op mensen in alle soorten en maten. Vrouwen zijn intuïtief en gevoelig. Ze leggen makkelijk contact en zorgen voor verbinding. Kinderen zijn speels, openhartig, spontaan en vertederend. En mannen? Mannen hebben al die eigenschappen ook, en daarbij nog iets extra’s. Gevoelig en stoer. Zorgend en zorgeloos. Speels met ingewikkeld speelgoed. In een relatie zijn de verschillen soms groot en onoverbrugbaar. Maar in de maatschappij zorgen mannen en vrouwen voor evenwicht. Bij ANGELI hairstyling horen we niet alleen wat mannen zeggen. We luisteren ook ècht naar ze. Worden we bij ANGELI hairstyling verliefd op mannen? Welnee, we houden van ze. Bij ons zit geluk soms gewoon in de kappersstoel.

See you next time!

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?