Nieuws

Hotdeal tot en met februari 2020

10 euro kassa-korting tot en met februari 2020 bij
ANGELI hairstyling BENNEKOM, EDE EN RENKUM

*Actievoorwaarden: lever deze flyer in bij onze salon in BENNEKOM, EDE of RENKUM. Per persoon éénmalig en bij een behandeling vanaf 32,50 euro.

Volg ons verder in 2020
Lees meer

ANGELI hairstyling RENKUM zoekt een ALLROUND PARTTIME HAARSTYLIST

Ken jij ANGELI hairstyling EDE-BENNEKOM-RENKUM? Vast wel, want in de omgeving zijn wij de prima donna in de beauty branche. Voor die erkenning werken wij met hart en ziel. En met plezier, ook dat natuurlijk. Werken bij ANGELI hairstyling is gewoon heel erg leuk. Momenteel hebben wij ruimte voor een ALLROUND HAARSTYLIST / TOPSTYLIST in onze salon in RENKUM.
Lees meer

Het woord is aan jou: Sabine Otjes

Kun je iets vertellen over de conditie van je haar voordat je bij ons kwam?
Het was nogal droog en futloos, omdat ik al een tijdje niet bij de kapper geweest was. Waarom wilde je iets anders? Of – dat kan ook – wat maakt dat je blij bent met je vertrouwde coupe?
Ik wilde graag mijn haar nog even mooi geknipt en gekleurd hebben omdat ik 6 maanden op reis ga naar Zuid-Amerika. Vind je dat wij goed naar je geluisterd hebben?
Ja zeker. Angela luistert altijd goed naar wat wil wel en niet wil en weet inmiddels ook wel wat ik wel en niet mooi vind. Voel je je okay bij het advies dat we je gegeven hebben?
Ja.
Lees meer

Kapsalon By Cris wordt ANGELI hairstyling

Kapsalon By Cris aan de Europalaan in Renkum is na 11 jaar overgedragen aan ANGELI hairstyling. Vanaf 1 januari 2019 verandert By Cris in ANGELI hairstyling.  Christina Gerrits was elf jaar lang de eigenaresse van By Cris.
Lees meer

Super Hairstylist Wanted

Voor onze vestigingen zoeken wij een Allround Haarstylist / Topstylist. Ben je, net als ANGELI hairstyling, altijd op zoek naar vooruitgang? Is ambitie jouw tweede naam? En maak jij het een ander mens graag naar de zin? Wij dagen je uit verder te lezen.

Lees meer

Privacy Statement

ANGELI hairstyling gaat uit van vertrouwen. Wij kennen elkaar. We zien en spreken je in onze salons en hebben daar enkele gegevens van jou. Ook ontmoeten we elkaar zo nu en dan misschien online, omdat je een account aanmaakte op onze website om producten te bestellen, af te rekenen en thuis te ontvangen. Graag leggen we je zo duidelijk en transparant mogelijk uit hoe we de informatie over jou gebruiken.
Lees meer

To tone or not to tone

Lees meer

To tone or not to tone

Supercoole zin, al zeggen wij het zelf: to tone or not to tone. Wie husselt komt vanzelf op het Nederlandse woord ‘toner’. Toner dus. Je las er vast al over of je hoorde ervan in onze salon. Maar wat is het eigenlijk? Een mini-college over Toner door de haarprofessors van ANGELI hairstyling.
Lees meer

In The Spotlights… Balayage

ANGELI hairstyling zet de spotlights op Balayage.
Deze techniek geeft je haar een sun kissed look, en is dé trend van dit voorjaar.
Net als jij zijn onze stylistes gek op het Balayage-effect.
Daarom doen wij jou én onszelf graag een plezier. Tot en met 19 augustus lang houden wij de prijzen voor Balayage extreem laag.
Lees meer

In The Spotlights... Babylights

ANGELI hairstyling zet de spotlights op Babylights.
Deze techniek geeft je haar een aantal lichtere plukken aan de voorkant met een zachte overloop naar achteren. De plukjes aan de voorkant worden vanaf de hoofdhuid ingezet en hoe verder wij naar de kruin werken, hoe meer uit- groei wij laten zitten. Leuk voor dames die eigenlijk alleen in het gezicht wat meer licht en beweging willen.
Net als jij zijn onze stylistes gek op het Babylights-effect.
Lees meer
  • 1
  • 2
  • 3

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de nieuwe App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?