Olaplex vanaf nu ook verkrijgbaar bij Angeli

11 Februari, 2016 01:44
Astrid de Jager
Astrid de Jager

Jullie hebben ongetwijfeld berichten voorbij zien komen over Olaplex. Olaplex wordt in Amerika namelijk al gezien als de ‘holy grail’ in haarkleuring en is vanaf nu ook verkrijgbaar bij Angeli.

Wat is Olaplex?
Olaplex is de allernieuwste technologische doorbraak van Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker. Olaplex voorkomt dat zuurstofmoleculen zich gaan hechten aan de gebroken zwavelbruggen van het haar. Deze zwavelbruggen worden beschadigd door thermische en chemische behandelingen. Het is namelijk zo dat je haar alleen van kleur of vorm kan veranderen als de zwavelbruggen breken. Na afloop van de behandeling zouden alle zwavelbruggen weer met elkaar verbonden moeten worden. Dit gebeurt helaas niet omdat zuurstofmoleculen zich aan de verbindingen hechten. Olaplex trekt sneller het haar binnen dan de zuurstofmoleculen, waardoor de zwavelverbindingen weer aan elkaar gehecht worden. Het resultaat is gezond, sterk en glanzend haar. Daarnaast blijft de kleur ook langer verankerd in jouw haar.

Nog een groot pluspunt: Olaplex bevat geen siliconen, geen phtalaten, geen oliën of polymeren. Ook is het geschikt voor vrijwel ieder haartype.

Olaplex & Angeli
Na het proberen en uittesten van de producten zijn ook wij enthousiast geworden over Olaplex. Het nieuwe kleurproduct sluit perfect aan bij de healthy hair kleurfilosofie van Angeli. Met Olaplex worden de haarstylisten van Angeli in staat gesteld om nog creatiever te kleuren met behoud van de haar kwaliteit. Nu Olaplex eindelijk verkrijgbaar is in Nederland, kunnen klanten vanaf nu bij Angeli terecht voor een kleurbehandeling met gebruik van dit unieke product.
Wil jij foto’s zien van het gebruik van Olaplex? Kijk dan eens op ons Pinterest bord 'Olaplex - Before & After.

Volg het bord Olaplex - Before & After van ANGELI hairstyling op Pinterest.

Informeer tijdens je afspraak bij de haarstylisten naar de mogelijkheden en de prijzen van alle behandelingen. Of loop gerust eens binnen in één van de Angeli filialen voor een kosteloos kleuradvies en prijsindicatie.

Leuk je te zien @ Angeli!

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?