Prestaties voor het goede doel

17 April, 2012 02:35

'Leven toevoegen aan dagen, waar geen dagen meer kunnen toegevoegd aan het leven'.

Roparun, de 520 kilometer lange estafetteloop van Parijs naar Rotterdam, voert dit motto. De estafetteloop is in het leven geroepen om aandacht te vragen voor het lot van kankerpatiënten.

Eén van de teams is Run4Care. Mannen en vrouwen uit Ede en Bennekom zetten hun sportiviteit in voor de zieke medemens. De start van de Roparun is zaterdag 26 mei. Op tweede pinksterdag worden de lopers feestelijk onthaald op de Coolsingel in Rotterdam. Ook dit jaar is Angeli hoofdsponsor. En daar zijn wij best trots op.

Op 20 en 21 april organiseren wij onze eigen marathon: Angeli's Knipmarathon. Net als vorig jaar zullen de stylistes van ANGELI hairstyling ook nu 24 uur lang non-stop knippen, kleuren, föhnen en stylen. In ploegendienst, zodat er voor elke klant een fris team klaar staat. Dat doen wij met plezier. Astrid verwoordde het als volgt: 'Het is een uitdaging om het succes van vorig jaar te overtreffen. Het waren twee ontzettend leuke dagen. Vooral de nachtelijke uren waren bijzonder. Veel mensen bleven hangen vanwege de gezelligheid. En de opbrengst was fantastisch. Daar doen we het uiteindelijk voor.'

Doe jij ook mee met de knipmarathon? Voor boekingen kun je bellen met de salon. De opbrengst komt helemaal ten goede van Run4Care. Je kunt ook gezellig langskomen op 20 en 21 april om ons te ondersteuning.

We zien je graag!

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?