Rijkdom

9 December, 2015 10:15
Astrid de Jager
Astrid de Jager

“December is de maand van de cadeautjes”, hoorde ik een deejay op de radio zeggen. In de krant las ik dat december de maand is waarin de supermarkten de grootste winsten boeken. En iemand zei mij dat december de maand is van de eindejaarsbonussen. Is het niet jammer -bedacht ik mij- dat die mooie maand tegenwoordig synoniem staat voor ‘krijgen’ en ‘hebben’ en ‘consumeren’ en ‘incasseren’? Ik ben geen heilig boontje, maar voor mij mag het best wat minder over geld gaan. En wat meer over de rijkdom die onbetaalbaar is. De rijkdom aan genegenheid voor elkaar.

Ik weet niet of u het herkent, maar december maakt mij altijd wat gevoeliger. Kleine dingen ontroeren mij tot tranen toe. De derde prijs van Angeli’s supergirl Daniëlla op een mega-belangrijk concours, bijvoorbeeld. De diploma’s van onze toppers Jeanette, Lillian, Miranda en Carole. Een lief notitiebriefje van mijn steun en toeverlaat Diny. Het enthousiasme van Liesbeth, andere Miranda, Inge, Tom, Marjolijn, Sharon en Patty. Net zo dierbaar zijn de trouwkaarten, de geboortekaartjes en de bedankbriefjes van blije klanten. En niet te vergeten de eerlijke reacties van lezers op de columns. Ik kijk om mij heen en zie onbetaalbare rijkdom. “Waar heb ik dit geluk aan verdiend”, denk ik soms half snikkend.

Denkt u nu alstublieft niet dat ik de hele decembermaand met tissues rondloop. Daar is ook helemaal geen tijd voor bij ANGELI hairstyling. Maar zo aan het eind van 2015 kijk ik graag even terug. Het was een jaar met verrassingen. Meestal mooi, soms verdrietig. Het was ook het jaar van reflectie. Bij ANGELI hairstyling hebben we onszelf moeten vernieuwen en verbeteren. Samen met klanten en onderling in de teams was 2015 ook een jaar van verbinding. En dàt is toch wel het allermooist. Wat ik geef bij ANGELI hairstyling is mijzelf. Wat ik terugkrijg is vertrouwen. Lieve allemaal, in één woord: dank. Op naar 2016.

See you next time!

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?