Variatie maakt ons beter

25 Februari, 2016 04:44

Astrid de JagerEen goed functionerend team bestaat uit mensen die elkaar aanvullen én tegenwicht bieden. Bij ANGELI hairstyling weten we dat allang. De teams van ANGELI hairstyling zijn veelzijdig én gevarieerd. Zo leren we van elkaar.

Enkele van onze toppers hebben tienduizend knipuren in hun vingers. Zij beheersen de kniptechnieken, kennen de magie van het mengen van kleuren, combineren kleurprofielen als ware kunstenaars en weten alles van de interactie tussen warme en koude tinten. Van deze toppers heeft ieder weer specifieke talenten, want variatie leidt ook tot succes. Deze kanjers zijn TOPSTYLIST/HAIRSTYLIST.

Zoals het hoort hebben de teams ook beloftes in hun midden. Creatieve jonkies, met passie voor het kappersvak en de drive om keihard te werken. Artistiek en origineel, en zeer zeker enorm kundig. Deze superstars zijn JUNIOR HAIRSTYLIST. Hou ze in de gaten, want hun ambitie is enorm.

De vakkundige handen van deze talenten jeuken. Om hen nóg meer ervaring te laten opdoen, is een knipbehandeling door een JUNIOR HAIRSTYLIST extra aantrekkelijk. Niet alleen word je behandeld door een topper-to-be, je ontvangt voor die behandeling aan de kassa een reductie van 10%. Jij, onze JUNIOR HAIRSTYLISTEN iedereen blij. Exact zoals wij dat het liefste zien.

Zien wij jou snel weer?

Groetjes,

Astrid

P.S. De reductie gaat niet samen met de studentenkorting.

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?