Olaplex

Ben jij een colour lover, maar maak je je zorgen dat een kleurbehandeling je haar zal beschadigen? Met Olaplex is die zorg verleden tijd. Zo baanbrekend is dit product dat het gezien wordt als de nieuwe ‘antibiotica’ voor de haar-cosmetische industrie. Een Olaplex behandeling kan los geboekt worden, of in combinatie met een kleurbehandeling.

Hoe werkt Olaplex?

Olaplex herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Deze haarverbindingen worden beschadigd door thermische (bv. je stijltang) en chemische (haarverf) behandelingen en Olaplex beschermt het haar tegen deze schadelijke invloeden. De kleur blijft langer verankerd in je haar en het resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar. Verder bevat Olaplex geen siliconen, geen phtalaten, geen oliën of polymeren en het is geschikt voor vrijwel ieder haartype.

Olaplex bestaat uit drie stappen:

STAP 1: Wordt door de haarstylist toegevoegd aan je kleuring/blondeer/permanent of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling.

STAP 2: Wordt door de haarstylist aangebracht direct nadat je kleuring/blondeer/permanent is uitgespoeld.

STAP 3: Is een op zichzelf staande behandeling. Neem het mee naar huis om je haar verder te kunnen verzorgen, zo word je haar nóg sterker. Breng eens per week een rijkelijke hoeveelheid aan op je haar en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Spoel het uit en was en verzorg je haar met een goede shampoo en conditioner.

Wil je weten wat een Olaplex behandeling voor jou haar kan doen? Vraag jouw Angeli haarstylist voor meer informatie.

Olaplex behandelingen zijn bij Angeli verkrijgbaar vanaf € 14,95.

 

Volg het bord Olaplex - Before & After van ANGELI hairstyling op Pinterest.

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?