Wij geloven in...

Creativiteit en vakmanschap. ANGELI hairstyling werkt met topstylisten die zichzelf ten volle willen ontwikkelen. Onze stylisten blijven lang bij ons. Zo zie je bij Angeli steeds een aantal vertrouwde gezichten.

Authenticiteit. Voor ons is iedere man, vrouw of kind uniek. Wij kijken niet alleen naar de trends en de nieuwste mode. Wij kijken vooral naar de unieke persoonlijkheid. Naar de structuur van het haar en de vorm van het gezicht. Naar de kleur van de ogen en of hij of zij ’s ochtends veel of weinig tijd heeft. Niets is mooier dan een authentiek mens.

Blijheid. Als jij blij bent, dan zijn wij dat ook. Ook de dagen, de weken en zelfs maanden na de behandeling willen wij dat jij tevreden bent.  

Advies zonder belangen. Het geven van advies speelt bij ons een grote rol, want wij hebben er verstand van. Dwingend willen wij echter nooit zijn. Jij bepaalt zelf en wij respecteren dat.

Vitaliteit. Gezond haar is mooi haar. Gezondheid komt van binnenuit, maar goede producten helpen een handje mee. Voor de klanten van Angeli is alleen het beste goed genoeg. Voor ons is de kwaliteit dus superbelangrijk, maar net zo belangrijk is de dier- en mensvriendelijkheid. Daarom bieden wij het top verzorgingsproduct L’ANZA aan. In L’ANZA zitten geen schadelijke, milieuverontreinigende of agressieve stoffen. Hiermee laten wij zien dat haarverzorging voor ANGELI hairstyling een serieuze zaak is. Gezondheid komt van binnenuit, en een gezonde leefomgeving draagt daaraan bij.

Het goede doen. Je mag ons naïef noemen, maar wij geloven in goede dienstverlening. En in het goede van mensen.

 Leuk je te zien bij ANGELI hairstyling

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?