Blog

Hotdeal tot en met februari 2020

10 euro kassa-korting tot en met februari 2020 bij
ANGELI hairstyling BENNEKOM, EDE EN RENKUM

*Actievoorwaarden: lever deze flyer in bij onze salon in BENNEKOM, EDE of RENKUM. Per persoon éénmalig en bij een behandeling vanaf 32,50 euro.

Volg ons verder in 2020
Lees meer

Het woord is aan jou: Sabine Otjes

Kun je iets vertellen over de conditie van je haar voordat je bij ons kwam?
Het was nogal droog en futloos, omdat ik al een tijdje niet bij de kapper geweest was. Waarom wilde je iets anders? Of – dat kan ook – wat maakt dat je blij bent met je vertrouwde coupe?
Ik wilde graag mijn haar nog even mooi geknipt en gekleurd hebben omdat ik 6 maanden op reis ga naar Zuid-Amerika. Vind je dat wij goed naar je geluisterd hebben?
Ja zeker. Angela luistert altijd goed naar wat wil wel en niet wil en weet inmiddels ook wel wat ik wel en niet mooi vind. Voel je je okay bij het advies dat we je gegeven hebben?
Ja.
Lees meer

Het woord is aan jou: Judy Nijman

Kun je iets vertellen over de conditie van je haar voordat je bij ons kwam?
Mijn haar was een beetje uitgegroeid en moest nodig weer geverfd en in model geknipt worden omdat het al 6 weken geleden was dat ik door Inge was geknipt. Waarom wilde je iets anders? Of – dat kan ook – wat maakt dat je blij bent met je vertrouwde coupe?
Ik wilde graag weer hetzelfde model. Aangezien mijn haren met dit warme weer veel sneller groeien dan in de winter was het echt weer hard nodig. Vind je dat wij goed naar je geluisterd hebben?
Inge heeft heel goed geluisterd en kent mijn haar heel goed. Ik heb dik stug en pluizig haar en dat is lastig om te knippen.
Lees meer

Het woord is aan jou: Roeline Eldik

Kun je iets vertellen over de conditie van je haar voordat je bij ons kwam?
Mijn haar was dun en poreus, de kleur was nooit naar wens. Waarom wilde je iets anders? Of – dat kan ook – wat maakt dat je blij bent met je vertrouwde coupe?
Ik hou van mat blond (tegen het grijs aan) en deze kleur "doen" ze alleen bij Angeli goed :) Vind je dat wij goed naar je geluisterd hebben?
Ja zeker! Wanneer ik een wens heb bij het kleuren (bijvoorbeeld extra kleurinzet bij mijn kruin) doen ze dat netjes. Voel je je okay bij het advies dat we je gegeven hebben?
Ja. Mooie kleur en deze blijft ook lang mooi. Ook in combinatie met de producten die ik voor gekleurd haar gebruik.
Lees meer

Het woord is aan jou: Hedi Wortelboer

Kun je iets vertellen over de conditie van je haar voordat je bij ons kwam?
Mijn haar was erg droog en verwaarloosd. Ik denk dat ik al wel 6 jaar niet naar de kapper was geweest. Knipte mijn haar zelf, of liet een vriendin de puntjes knippen.
Ik vond de conditie van mijn haar gewoon niet zo belangrijk. Ondertussen ergerde ik me wel aan mijn haar; het zat nooit goed.
Lees meer

Dé haartrends in 2018

Strakke scheiding
Een strakke scheiding gaan we volop zien het aankomende jaar. En dan vooral de middenscheiding. Als een middenscheiding niet bij je past kun je natuurlijk ook gaan voor een zijscheiding. Zorg ervoor dat je de scheiding mooi strak trekt. Als je onderin toch wat slag wilt, zet de krultang dan wat lager in zodat de bovenkant mooi strak blijft.
Lees meer

Het woord is aan jou: Irma ten Broeke

Kun je iets vertellen over de conditie van je haar voordat je bij ons kwam?
Voordat ik bij Angeli kwam was mijn haar droog, te blond en heel breekbaar. Aangezien het haar een belangrijke bijdrage levert aan je uitstraling, ging ik. Waarom wilde je iets anders? Of – dat kan ook – wat maakt dat je blij bent met je vertrouwde coupe?
Op zoek naar een goede kapper die mijn haar weer in conditie kon brengen, in het bijzonder omdat 4 juli 2017 dichterbij kwam, voor de dag dat ik een ja-woord ging uitspreken. Vind je dat wij goed naar je geluisterd hebben?
Ik kwam uit bij Angeli en daar hebben jullie, op basis van expertise, mij geadviseerd en hebben wij gelijk afspraken kunnen maken over mijn bruidskapsel. Voel je je okay bij het advies dat we je gegeven hebben?
Het voelde allemaal heel goed en ik voelde mij zeer welkom.
Lees meer

Het woord is aan jou: Natascha Groters

Lees meer

To tone or not to tone

Lees meer

To tone or not to tone

Supercoole zin, al zeggen wij het zelf: to tone or not to tone. Wie husselt komt vanzelf op het Nederlandse woord ‘toner’. Toner dus. Je las er vast al over of je hoorde ervan in onze salon. Maar wat is het eigenlijk? Een mini-college over Toner door de haarprofessors van ANGELI hairstyling.
Lees meer
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Download onze app

Smart & Simple; zo noemen wij de App van Angeli.
Drie keer tippen op je Apple of Android; met de Smart & Simple App maak je zó je afspraak met Angeli.

Direct online een afspraak maken?